Olasztanár Budapest, online olaszóra

Profi tanárok

Nyelvtanári diplomás, felkészült, gyakorlott tanárok.

Élvezhető tanórák

Tudatosan felépített, változatos készségfejlesztés.

Jó kapcsolat

Türelmes, empatikus tanárok, jó személyes kapcsolat.

Ajánlások

Szia!
Bevallom, az olasz nekem (és szerintem a többieknek is) a hét egyik csúcspontja. Bármennyire kiakasztanak is a munkahelyen, mindig fel tudok töltődni. Köszönjük a sok türelmet, ösztönzést és lelkesedést.
Gabi


Kedves Tanárnő! 
Ma végre sikerült megtudnom a szóbeli vizsgám eredményét. Hát kicsit elképedtem. Nem is értettem. 24 pontot kaptam a 30-ból. Hát föl-alá ugráltam szó szerint örömömben. Ahhoz képest, hogy a 3 pontért mentem, nem rossz szerintem :) Nagyon köszönöm még egyszer azt a hatalmas segítséget, amit a Tanárnőtől kaptam, azt hiszem, sőt tudom, hogy másképp nem sikerült volna. Üdvözlettel:
Ági


Kedves Alíz! Kedves Teréz!

6 hónap (napra pontosan!), 90 tanóra, 2 tankönyv és 2 munkafüzet, 24 lecke, egy fantasztikus és lelkes tanárnő, egy eltökélt diák és nagyon sok iskolán kívüli munkaóra... Eredmény: sikeres középfokú komplex "C" típusú nyelvvizsga.

Hálás köszönet Vincze Aliz tanárnőnek, aki végtelen türelemmel, precízitással, lankadatlan odafigyeléssel és segítő támogatással, és időnként az enyémnél is nagyobb eltökéltséggel volt igencsak aktív részese a sikernek!

Péter


Kedves Teréz,

pont ez az egyik oka, hogy itt tanulok: odafigyeltek a ránk, érdekel a véleményünk, igyekeztek alkalmazkodni a kívánságainkhoz és nem eresztitek el lazán a lemaradókat, motiválatlanokat. A tanárok lelkesek, felkészültek, az órák jó hangulatúak, sokat nevetünk. A fárasztó munka után szinte felüdülés az olaszóra. Ezenkívül nekem a helyszín is optimális, 5 perc a munkahely, mindig van parkoló. Nincs más különös célom az olasszal, mint az agytorna, a tanulási képességek tornáztatása, kicsit kommunikálni egy újabb nyelven.

Összességében az olasz nyelv és a nyelviskola jó választás volt, folytatni akarom itt a tanulást.

Árpád

Már tanulod az olasz nyelvet? Esetleg olasz nyelvvizsgára készülsz?

Gyere, teszteld le tudásod ingyenes online tesztjeink segítségével. 4 db rövid, feleletválasztós teszt A1 - B2 szinteken. Nem igényel regisztrációt, az eredményedet pedig azonnal látni fogod.

Ugrás a tesztekhez »

Bevallom, az olasz nekem (és szerintem a többieknek is) a hét egyik csúcspontja. Bármennyire kiakasztanak is a munkahelyen, mindig fel tudok töltődni. Köszönjük a sok türelmet, ösztönzést és lelkesedést.
Gabi

További ajánlások »

Ajándék olasz nyelvkönyv

Olaszul tanulsz? Szeretnél egy könyvet, ami segít a fordítást gyakorolni?

Kattins az alábbi gombra, mert most ingyen letöltheted!

Olasz - Magyar fordítóiskola