Olasztanár Budapest, online olaszóra

Profi tanárok

Nyelvtanári diplomás, felkészült, gyakorlott tanárok.

Élvezhető tanórák

Tudatosan felépített, változatos készségfejlesztés.

Jó kapcsolat

Türelmes, empatikus tanárok, jó személyes kapcsolat.

Olasz nyelvvizsga

Olaszból kétnyelvű alap- (B1), közép- (B2) és felsőfokú (C1) vizsgát tehetsz az ELTE Origó Nyelvi Centrumban, és egynyelvű vizsgákat a BME-n. Egyéb honosítható egynyelvű vizsgák: ECL, CILS, CELI. Szaknyelvi vizsgákat az egyetemek kínálnak. Lehet csak szóbeli (A típusú), csak írásbeli (B típusú), vagy vegyes (C típusú) vizsgát tenni.

Az Európa Tanács által meghatározott szinteken mérik az olvasott és hallott szöveg értését, szóbeli és írásbeli kifejezőkészséget, nyelvtani ismereteket, szókincset és közvetítői (fordítási) készséget. A nyelvvizsga szükséges vagy előnyös lehet a tanulmányaidhoz, és javítja álláskeresési esélyeid. Ezen kívül növelheti az önértékelést, a teljesítmény örömét nyújthatja.

A Polibella nyelvstúdióban mi mindent megteszünk azért, hogy mielőbb sikeres nyelvvizsgát tehess, ha ez a célod a tanulással. Nagyon sok diákunk egészen hamar elérte az ehhez szükséges nyelvtudást és az ő visszajelzéseik alapján segítjük az újabb tanulóinkat.

Olasz nyelvvizsgával kapcsolatos hasznos weboldalak:

https://www.onyc.hu/mintafeladatok

http://www.bmenyelvvizsga.bme.hu/hu/letoltheto_feladatok/vizsga_elott

https://ecl.hu/mintafeladatok-olasz-nyelv/

https://www.cvcl.it/categorie/categoria-104?explicit=SI

 

 

 

Már tanulod az olasz nyelvet? Esetleg olasz nyelvvizsgára készülsz?

Gyere, teszteld le tudásod ingyenes online tesztjeink segítségével. 4 db rövid, feleletválasztós teszt A1 - B2 szinteken. Nem igényel regisztrációt, az eredményedet pedig azonnal látni fogod.

Ugrás a tesztekhez »

Bevallom, az olasz nekem (és szerintem a többieknek is) a hét egyik csúcspontja. Bármennyire kiakasztanak is a munkahelyen, mindig fel tudok töltődni. Köszönjük a sok türelmet, ösztönzést és lelkesedést.
Gabi

További ajánlások »

Ajándék olasz nyelvkönyv

Olaszul tanulsz? Szeretnél egy könyvet, ami segít a fordítást gyakorolni?

Kattins az alábbi gombra, mert most ingyen letöltheted!

Olasz - Magyar fordítóiskola