Olasztanár Budapest, online olaszóra

Profi tanárok

Nyelvtanári diplomás, felkészült, gyakorlott tanárok.

Élvezhető tanórák

Tudatosan felépített, változatos készségfejlesztés.

Jó kapcsolat

Türelmes, empatikus tanárok, jó személyes kapcsolat.

Tanárok

Olasz nyelvtanárok

Dr. Pollmann Teréz olasz nyelvtanárDr. Pollmann Teréz

ELTE-n szereztem az olasztanári diplomámat magyartanári és idegenvezetői végzettségek után, nyelvészeti doktori tanulmányok előtt. Több évtized alatt sokoldalú tanítási tapasztalatra tettem szert: gimnázium, egyetem, céges tanfolyam, szenior akadémia, egyéni órák stb. Publikáltam tankönyvet, szépirodalmi fordítást, nyelvészeti tanulmányt. Szerveztem készségfejlesztő tanfolyamot, tanulóimnak Projekt-napokat. Legszívesebben Olaszországban játszódó filmeket nézek, könyveket olvasok. Az olasz az életem.

Az Olasz-magyar forditóiskola című könyvem most ingyen letölhető ITT a honlapról.

Kugyella Bernadett olasz nyelvtanárKugyella Bernadett

Az olasz nyelvet 12 éves koromban kezdtem tanulni önszorgalomból, majd nyelvtagozatos gimnáziumba jártam, ahol kétszer volt lehetőségem olaszországi csereprogramban is részt venni. A gimnazista évek után nem is volt kérdés a továbbtanulás iránya. Az ELTE-n végeztem olasz-angol tanárszakon, ami alatt fél évet a nápolyi Federico II Egyetemen töltöttem. Számtalan dolgot szeretek az olaszokban és a kultúrájukban, de az egyik legfontosabb mégiscsak a pizza.

Kalpagos-Szabó Ágnes olasz nyelvtanárKalpagos-Szabó Ágnes

Amikor 22 évvel ezelőtt olasz nyelvtanári képzésre jelentkeztem Szegeden, nem a tanítás volt a fő motivációm. Olaszul akartam élni, beszélni, gondolkodni, átérezni a Dolce Vitát, hangosan és hadonászva vitatkozni, ahogy azt az olaszok teszik és amibe betekintést is nyertem az olaszországi munkáim során. Ugyanezt – immár 4 év főiskola és 15 év tanítási tapasztalat után – szeretném átadni neked, leendő diákomnak, hogy ne csak a könyvből ismerd meg az olasz nyelvet. A modern dolgokban hiszek, emiatt előszeretettel készítek tanagyagot internetes felületen.

Vincze Alíz olasz nyelvtanárVincze Alíz

Tizenhárom évesen kezdtem el az olasz nyelvet tanulni, és ez a kapcsolat gyorsan komolyra fordult. Olyannyira, hogy 2003-ban a Szegedi Tudományegyetem olasz nyelv és irodalom szakán szereztem diplomát. Ezt az időszakot egy 1+3 hónapos olaszországi ösztöndíj színesítette Sienában és Udinében. 2010-11-ben elvégeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Olasz Kultúrális Referens képzését is. Tanítottam már minden szinten a kezdőtől a haladón át a felsőfokú nyelvvizsgára vagy egyetemi alapvizsgára készülőkig. Igyekszem napi szinten kapcsolatban lenni az olasz kultúrával, legyen szó irodalomról, vagy éppen moziról.

Már tanulod az olasz nyelvet? Esetleg olasz nyelvvizsgára készülsz?

Gyere, teszteld le tudásod ingyenes online tesztjeink segítségével. 4 db rövid, feleletválasztós teszt A1 - B2 szinteken. Nem igényel regisztrációt, az eredményedet pedig azonnal látni fogod.

Ugrás a tesztekhez »

Bevallom, az olasz nekem (és szerintem a többieknek is) a hét egyik csúcspontja. Bármennyire kiakasztanak is a munkahelyen, mindig fel tudok töltődni. Köszönjük a sok türelmet, ösztönzést és lelkesedést.
Gabi

További ajánlások »

Ajándék olasz nyelvkönyv

Olaszul tanulsz? Szeretnél egy könyvet, ami segít a fordítást gyakorolni?

Kattins az alábbi gombra, mert most ingyen letöltheted!

Olasz - Magyar fordítóiskola